Teknik mengajar dewasa : panduan untuk jurulatih - Hamdan Abd. Kadir; Hanipah Hussin; Mohamad Saprin (Bentong, Pahang : PTS Publications & Distributors, 2004)
Buku ini mengetengahkan teknik bagaimana hendak menjadi seorang moderator, fasilitator ataupun jurulatih yang efektif
Bibliografi: ms. 303-310
Keywords: Adult education; Adult learning