Jangan berputus asa : terapi mengatasi kebosanan - Hamdan Lutfi (Kuala Lumpur : Jasmin, 2005)
Putus asa adalah kunci segala derita, belenggu yang membawa manusia ke lembah yang paling hina, di dunia dan kelak di akhirat
Mengandungi ayat-ayat dari Quran
Mengandungi soalan
Bibliografi: ms. 576-578
Keywords: Faith (Islam) -- Psychology; Repentance -- Islam; Sin -- Islam