66 usahawan Malaysia - Ashadi Zain (Bentong, Pahang: PTS Publications & Distributors, 2004)
Buku ini memuatkan 66 kisah kejayaan usahawan terkemuka di Malaysia. Cerita-cerita yang dipaparkan dapat memotivasikan usahawan dalam menghadapi cabaran dunia perniagaan
Keywords: Self-actualization (Psychology); Success -- Psychological aspects; Success in business