Mengurus kanak-kanak yang susah belajar - Mohd. Sharani Ahmad (Kuala Lumpur : PTS Publications & Distributors, 2004)
Buku ini memuatkan semua maklumat yang diperlukan oleh guru-guru terutama guru-guru pendidikan khas. Juga ditujukan khusus kepada ibu bapa yang memiliki kanak-kanak yang istimewa ini
Keywords: Learning disabilities; Learning disabled children -- Education