Hamparan kasih - Amy Batrisya (Shah Alam : Alaf 21, 2006)
Dia terlalu menaruh harapan terhadapku walaupun telah kukatakan aku takut menerima cintanya. hakimi... memang aku menerima kehadiranmu dalam hisdupku ini, namun aku takut kehilangan Bani. Dia memerlukan kasih sayangku. Dia adalah hak aku.
Keywords: Malay fiction