Sambutlah cintaku - Bikash Nur Idris, 1981-; Sa'adiah Mohamad (Petaling Jaya : Alaf 21, 2005)
Pertama kali bertemu Aiman, Datul menganggap lelaki itu tidak sesuai memegang jawatan sebagai Pengarah Urusan di Iman Holding, milik syarikat ayahnya. Di pejabat, mereka tidak sependapat dalam tugas. Kata mengata dan benci membenci merupakan senjata untuk mereka bersengketa. Akhirnya, tanpa disuga, Aiman cintakan datul dan datul rindukan Aiman.
Keywords: Malay fiction