Mengurus seminar & konferens - Samsudin Wahab (Batu Caves, Selangor : PTS Professional Publishing, 2006)
Mencakupi seminar dan konferens bercorak persidangan dan pembentangan kertas kerja yang biasanya dianjurkan oleh organisasi pendidikan serta pertubuhan bukan kerajaan
Includes index
Bibliography: page [157]
Electronic reproduction.
Keywords: Congresses and conventions -- Management; Seminars