Anda berfikir? Bagaimana? - Ainon Muhammad, 1950-; Abdullah Hassan, 1942- (Bentong, Pahang : PTS Millennia, 2005)
Buku ini menerangkan bagaimana cara manusia berfikir dan bertindak
Diadaptasikan daripada buku bertajuk Memahami psikologi berfikir
Keywords: Thought and thinking; Creative thinking