Panduan pengurusan pejabat : dahulu dikenali sebagai arahan perkhidmatan : hingga 1hb Ogos 2007 - International Law Book Services. Legal Research Board (Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan : International Law Book Services : Pengedar tunggal, Golden Books Centre, 2007)
Guidelines for the government executives and employees in Malaysia.
In Malay.
Keywords: Government executives -- Malaysia; Malaysia -- Officials and employees